Продуцентката на филма Дяволът носи Прада Уенди Финерман споделя, че някои

...
Продуцентката на филма Дяволът носи Прада Уенди Финерман споделя, че някои
Коментари Харесай

Не искали Мерил Стрийп в „Дяволът носи „Прада“

Продуцентката на кино лентата " Дяволът носи Прада " Уенди Финерман споделя, че някои от членовете на снимачния екип не са желали Мерил Стрийп да бъде в основната роля – на Миранда Пристли. Те не харесвали актрисата, тъй като била " прекомерно сериозна ".

В подкаста " Златото на Холивуд " Финерман цитира критиците на Стрийп: " Тези хора си мислеха, че сме луди. Някои ми се обаждаха и ме питаха: " Ти луда ли си? Тя не е била смешна нито един ден през живота си ". Продуцентът се съгласява, че ролята на Миранда Пристли е " в действителност друг свят " за Мерил Стрийп. Факт е, че актрисата е известна с преобладаващо трагичните си функции във филми като " Изборът на Софи ", " Отвъд Африка " и " Музиката на сърцето ".

В последна сметка Мерил Стрийп е ангажирана за ролята. И актрисата получава номинации за  " Оскар " и " Златен глобус " за най-добра актриса в основна роля за присъединяване си във кино лентата.

Що се отнася до останалите артисти във кино лентата на режисьора Дейвид Франкъл, продуцентите незабавно са одобрили Ан Хатауей за ролята на Анди Сакс, умната и скромна асистентка на Миранда Пристли. Създателите на кино лентата считат, че тя е олицетворение на облика на " същинското американско момиче ".

Филмът  " Дяволът носи " Прада "  излиза на екран през 2006 година Историята споделя за Анди, момиче от провинцията, което мечтае да стане публицист, откакто приключва университета. Тя получава работа като персонален помощник на Миранда Пристли, деспотичната редакторка на едно от най-големите фешън списания в Ню Йорк. Прототипът на Миранда Пристли е Анна Уинтур, основен редактор на американския Vogue.
 Прочетете още
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР